PORTRÆTMALERI

PORTRÆTMALERI I GAVE

GIV ET PORTRÆT AF EN DU HOLDER AF

Går du og drømmer om at forevige dit minde i form af et maleri, eller er du på udkig efter en personlig gave til en du holder af? Et håndmalet kunstværk malet efter dine fotos er det perfekte valg, som kan udsmykke dit hjem, til evig og ALTID.

Jeg har som portrætmaler, de seneste 6 år, specialiseret mig i netop portrætmaleri, at male portrætter på bestilling, i min helt unikke stil. Jeg har glædet mange mennesker med mine kunstværker.
Du får den bedste mulighed for at slå benene væk under dine kære med denne store overraskelse. Det bringer glædestårer frem hos de fleste. Ikke mange forventer at modtage sådan en personlig gave.

GENERELT OM PORTRÆTMALERI

INDRAMNING

Hvis der er et ønske om at få sit maleri i en svæveramme efter eget valg, kan jeg hjælpe med dette. Min rammepusher er JP Rammer. Rammefabrikken ligger i Ans ved Silkeborg. JP Rammer er efter min mening den bedste leverandør af kvalitetsrammer. Klik på linket og bliv inspireret.

PRAKTIK

Når du bestiller dit personlige maleri hos mig, betales der umiddelbart 50% af prisen i form af depositum, og først de resterende 50% ved levering af maleriet.

PRIS

Grundprisen inkluderer 1 person/dyr. Jeg maler på canvas/lærred i rigtig god kvalitet. Alle mine lærreder får jeg lavet hos JP Rammer. Minimumstørrelse af maleri er 80X80 cm – prisen er 1 kr. pr. kvadrat cm – dvs. i størrelsen 80X80 cm vil prisen være 6.800,-

GENERELT OM BESTILLING AF PORTRÆT

  • VIGTIGT! at foto’et er tydeligt og skarpt
  • Levering op til 4 uger efter bestilling
  • Størrelse minimum 80×80 cm og op efter
  • Kan males i farver eller sort/hvid
  • Depositum på 50% af maleriets pris
  • Resterende 50% betales ved levering
  • Alle værker bliver signeret af kunstner

Når maleriet er færdigt, får kunden en mail med foto af maleriet til godkendelse, inden betaling af restbeløbet.

Jeg kan altid kontaktes vedr. spørgsmål. Ring til mig på 23277111 eller skriv en mail på mail@janeandersen.dk

BEDSTE GAVE EVER

På billedet ser du Andrea til sin konfirmation, sammen med portrættet af hende selv som hun modtog i gave. Hun var overvældet af overraskelse over at se sig selv i så stor format og at det ligner på en prik. “Det er jo fuldstændig mig” udbrød hun med tårer i øjnene.
Læs mere om Andreas gave i dette blogindlæg

FRA FOTO TIL MALERI


Hvad med at få malet dit idol?


maleri af børn
Eksempel på et portrætmaleri

SE LILLE FILM
FØRSTE STEP AF NYT PORTRÆT