PORTRÆTMALERI

Gi’ et portrætmaleri i gave til en du holder af.

Går du og drømmer om at forevige dit minde i form af et maleri, eller er du på udkig efter en personlig gave til en du holder af? Et håndmalet kunstværk malet efter dine fotos er det perfekte valg, som kan udsmykke dit hjem, til evig og ALTID.

Jeg har som portrætmaler, de seneste 6 år, specialiseret mig i netop portrætmaleri, at male portrætter på bestilling, i min helt unikke stil. Jeg har glædet mange mennesker med mine kunstværker. Du får den bedste mulighed for at slå benene væk under dine kære med denne store overraskelse. Det bringer glædestårer frem hos de fleste. Ikke mange forventer at modtage sådan en personlig gave.

BEDSTE GAVE EVER!!!

På billedet ser du Andrea til sin konfirmation, sammen med portrættet af hende selv som hun modtog i gave. Hun var overvældet af overraskelse over at se sig selv i så stor format og at det ligner på en prik. “Det er jo fuldstændig mig” udbrød hun med tårer i øjnene.

Portrætmaleri og Andrea
Andrea med portrætmaleri givet i konfirmationsgave i 2018

Læs mere om Andreas gave i dette blogindlæg

INDRAMNING
I gaven til Andrea var der inkluderet en indramning efter eget valg. Andrea fik indrammet hos firmaet JP Rammer. Rammefabrikken ligger i Ans ved Silkeborg. JP Rammer er efter min mening den bedste leverandør af kvalitetsrammer. Klik på linket og bliv inspireret.

PRAKTIK
Når du bestiller dit personlige maleri hos mig, betales der umiddelbart 50% af prisen i form af depositum, og først de resterende 50% ved levering af maleriet.

PRIS
Grundprisen inkluderer op til 2 personer/dyr. Jeg maler på canvas/lærred i rigtig god kvalitet. Alle mine lærreder får jeg lavet hos JP Rammer. Minimumstørrelse af maleri er 80X80 cm – prisen er 1 kr. pr. kvadrat cm – dvs. 6.800,- i størrelsen 80X80 cm og op efter.

GENERELT OM FOTO TIL PORTRÆTMALERI

  • VIGTIGT! at foto’et er tydeligt og skarpt
  • Levering op til 4 uger efter bestilling
  • Størrelse minimum 80×80 cm og op efter
  • Kan males i farver eller sort/hvid
  • Depositum på 50% af maleriets pris
  • Resterende 50% betales ved levering
  • Alle værker bliver signeret af kunstner

Når maleriet er færdigt, får kunden en mail med foto af maleriet til godkendelse, inden betaling af restbeløbet.

Jeg kan altid kontaktes vedr. spørgsmål. Ring til mig på 23277111 eller skriv en mail på mail@janeandersen.dk

FRA FOTO TIL MALERI

maleri af børn
Maleri af søskendeflok
Eksempel fra foto til maleri
Fra foto til maleri
Mine smukke niecer her her portrætteret
maleri i proces
Maleri i proces
Portrætmaleri
NICE DAY · 120X90 cm · akryl på lærred