Rester – eller Udsalg?

Jeg har en ide om at kunst ikke skal på udsalg, eller sælges til underpriser.

Jeg synes selv at mine værker er lige så meget værd, som da jeg lige havde malet dem. Dog er nedenstående værker de sidste, fra tidligere serier på mindst 10 kunstværker. De står bare her i gemmeren hos mig og bliver ikke udstillet længere. Jeg vil gerne købe nye materialer til ny kunst som jeg arbejder på i øjeblikket, derfor har jeg besluttet at sælge disse rester af 4 i håb om at de vil kunne skabe glæde og blive betragtet og nydt.

Blot vil jeg lige tilføje lidt ord til . værkerne fra Colourserien, som er de to første værker nedenfor. Hver gang jeg trækker disse to frem og betragter dem, bliver jeg glad. Det var en vild periode i min tid som fuldtidskunstner. Jeg afprøvede rigtig mange forskellige udtryk og maleteknikker. Denne her teknik som skabte Colourserien er sjov og let tilgængelig, jeg nød virkelig at male på denne måde. Det var simpelthen et lille eventyr jeg tegnede først, for derefter at udfylde felter, helt som i en malebog. Jeg kunne nemt finde på at hente denne teknik og fremgangsmåde tilbage i endnu en ny serie af farverige malerier. Dog er jeg nu fuldt optaget af min nye serie og elsker processen.

Min nye serie af 10 værker hedder TRUST. Det har jeg skrevet lidt om her.

Pigen i gyngen 110x80 cm - rester
Pigen i gyngen 110×80 cm
Normalpris 7000,- NU 2500,-
Fra Colourserien
Kaffepause 80x80 cm rester
Kaffepause 80×80 cm
Normalpris 5200,- NU 1700,-
Fra Colourserien
Love · 100X80 cm rester
Love 100X80 cm
Normalpris 6400,- NU 2500,-
Fra sommerfugleserien
Når enden er go' · 60x60 cm rester
Når enden er go’ 60×60 cm
Normalpris 3000,- NU 800,-
Fra ‘Kvinde din’ serien

NOTE! Jeg sætter aldrig rammer på mine værker, da de hurtigt bliver grimme under transport fra diverse udstillinger og kunstmesser. Dog kan jeg anbefale at få rammet kunst ind hos JP-Rammer i Ans.

Skriv gerne et svar

Scroll til toppen