OM MIG

Billede af jane

VELKOMMEN TIL MIN BLOG

Mit udgangspunkt for at skrive her på siden, er mit iver efter at komme ud til publikum med min store interesse for kunst, og som udøvende kunstner. Jeg vil gerne dele, hvad der optager mig, hvad der inspirerer mig og mit arbejde i atelieret.

Jeg har malet i 21 år, med korte pauser. Jeg maler bla. portrætter, hvor jeg arbejder med udtrykket. Ukendte som kendte personligheder der fanger min opmærksomhed, oftest er det blikket jeg bliver draget af, under hele processen forstiller jeg mig hvem jeg arbejder med, hvad de føler og hvor de befinder sig i det givende øjeblik. Her bla. min serie SMILE, og eller serien TRUST.

Mit grafiske udtryk i min serie Graphic Line By Jane A Art er en ny kommen ide der tilfældigt er opstået i et legende øjeblik. Med min baggrund som stylist og grafiker er det kærkommen og jeg nyder at arbejde med farverne og kontrasterne indtil balancen er fundet. Jeg er proces orienteret og mærker farvernes samspil og figurenes balance gennem hele processen. intet er planlagt fra starten. Det er en følelsesmæssig proces hvor min erfaring og sans for det estiske viser mig vejen.

Mit materialevalg er både på lærred og papir. På lærredet arbejder jeg med akryl. Jeg holder meget af at arbejde med akryl, da det tørre hurtigere og jeg kan selv bestemme letheden og ønsker ofte en transparent effekt, hvor man kan fornemme de mange lag i strøgene. Mine akvareller kræver en anden teknik, men igen elsker jeg letheden i de transparente lag . Her bruger jeg 300 g akvarelpapir og tush samt akvarel farver. Se mit udvalg af paperwork her.

Jeg maler portrætter på bestilling, se mere her. Sammen hjælper jeg kunden med at finde det helt rigtige foto. Det er vigtigt at der er dynamik og bevægelighed i foto’et, så jeg kan skabe et levende portræt, som jeg selv kan stå inde for. Minimumstørrelse er 80 X 80 cm…

Alle er velkommen til at kigge forbi mit Atelier DET KREATIVE VÆRKSTED i Bios gård i Silkeborg. Her er der altid en dejlig summende kreativ stemning, og kaffe på kanden. Ring venligst først så vi kan aftale et tidspunkt – kontakt her. 

Kærligst Jane Andersen

Skriv gerne et svar

Scroll til toppen