Så er jeg nået endnu længere med maleriet – jeg var nødsaget til at arbejde mere med baggrunden da jeg bestemt ikke var tilfreds da jeg kom ud i atelieret i går eftermiddags. Sådan går det ofte, når man tror man er klar til næste step, så snyder maleriet mig. Måske fordi det var lidt vådt da jeg forlod det sidst og man her kunne fornemme hele dybden. Men det manglede bestemt liv. Så det fik lidt rødlidt på sig som arbejder rigtig godt med den orange, også nogle flere lag af den orange og lyseblå farve… Nu glæder jeg mig til at komme i atelieret igen i eftermiddag – jeg skal lige have klaret hjernen med en lang løbetur inden – så tænker man så klart. Min måde at få nye ideer på, eller tænke videre på en eksisterende god idé! Eller bare rent afstressende… Jeg kan ganske enkelt ikke undvære det!

 Stemning…………

Et udsnit af min smukke væg i atelieret…

Skriv gerne et svar

Scroll til toppen