TRUST 2

TRUST 2

Så er jeg gået i gang med 2. maleri i serien TRUST. Jeg glæder mig altid helt vildt til at starte på noget nyt. Jeg kan som regel mærke og se, i løbet af de første par timers arbejde om det bliver godt. Hvis jeg ikke er en del af maleriet og har en god følelse i maven, er der kun en ting at gøre. Det er at male det over og starte på et nyt motiv. Aldrig kan det betale sig at fedte rundt i noget der ikke føles rigtigt.

Jeg kommer desværre ofte til at fedte rundt i det, hvis jeg nægter at mærke signalerne i maven. Simpelthen fordi jeg ikke orker at starte forfra. Det kan være rigtig mange timers arbejde der er gået “tabt”. Dog ser jeg det ikke længere som et tab, men som en læring, og en træning. Det er vigtigt at mærke efter fra starten, hvis ikke det føles rigtigt, så PYT…

Mit mål med TRUST serien

Mit mål med serien TRUST er at fremme et udtryk af kærlighed og tillid mellem 2 levende væsner. Min egentlige tanke og min erfaring siger mig at vi kun kan have 100% tillid til os selv.

Der kommer det skønne kærlige væsen ind i billedet, uanset hvad det er for et væsen kan du trygt skabe et bånd af tillid uden ord mellem jer. Ikke noget dyr i verden vil gøre dig ondt med vilje, med mindre du er dens føde, ellers bringer den i fare…

Ny udfordring

Særligt har jeg set frem til at skulle male leoparden. Jeg har ikke så meget erfaring med at male dyr med pels, men det ser tilsyneladende ikke så tosset ud, dog er det kun den spæde start, jeg har laaaaang vej endnu. Min største udfordring er at få det lidt menneskelige udtryk frem i leopardens øjne, der gerne skal udtrykke den store tillid og kærlighed den har til sit menneske, sin bedste ven.

Det er mig som kunstner der bestemmer

Jeg må da lige tilføje at, som kunstner har jeg mulighed for at skabe min helt egen race. I min verden kan en lyserød leopard aldrig finde på at æde sin bedste ven.

Trust 2
TRUST 2 · 80 X 80 cm

TRUST 1

Det første værk i serien TRUST har jeg skrevet lidt om i et blog indlæg som kan læses HER

Selvforkælelse hos STELLING

Hvis jeg rigtig skal forkæle mig selv med lækre kunstartikler, så tager jeg et smut til Århus. Hos Stelling finder jeg rigtig meget inspiration til nye materialer. Jeg kommer altid hjem med meget mere end jeg havde planlagt.

5 Replies to “TRUST 2”

 1. testosterone ibuprofen max opinie That should serve as pretty decent support, said DouglasDePietro, managing director at Evercore Partners in New York, adding that markets would be range bound between that level andthe S P s all time high of 1, 709 online cialis 0019; IL 1 ОІ F 2, 10 77

 2. May I simply say what a comfort to uncover somebody that actually knows what they are discussing on the web. You certainly realize how to bring an issue to light and make it important. More and more people ought to check this out and understand this side of the story. I cant believe youre not more popular because you definitely possess the gift.

 3. I was very pleased to uncover this great site. I need to to thank you for ones time for this fantastic read!! I definitely appreciated every bit of it and I have you bookmarked to look at new information on your blog.

 4. עיסוי פיזיותרפיה סיני – השיטה פותחה בסין, מורכבת מסוגים שונים של מתיחות,
  לחיצות ותנועות הפועלות למען הגמשה ומתיחה של השרירים והעצמות.
  התנועה ההרמונית במים החמימים בשילוב לחיצות השיאצו מביאים לשיפור בזרימת הדם ולהקלה מידית על
  כאבים. וואטסוהיא שיטת טיפול ייחודית המשלבת טיפול במגע וטיפול במים.
  חשוב להדגיש שוב- בכל סוג של טיפול במגע להריון
  חובה ללכת אך ורק למטפל מוסמך להריון שכן מטפל שאינו מוסמך לרוב לא יביא להקלה
  לתופעות ההריון וחלילה עלול לפגום בהתפתחות התקינה וכן מומלץ לקבל את אישורו של רופא הנשים של לטיפול בהריון שמתוך ההיסטוריה הרפואית שלך הוא יכול לדעת אם עיסוי בהריון יכול להיטיב איתך רבות או לגרוע.
  אתם פשוט בוחרים את הטיפול הרצוי והמועדף עליכם, בוחרים מטפל ומקבלים, בממשק קל וידידותי, את
  כל הפרטים הנחוצים לכם להזמנת מסאז’ בפתח תקווה בתנאים הנוחים לכם.
  באופן מפתיע (או שלא) תינוק הנולד לאם שביצעה עיסויים
  קבועים בהריון נולד באופן קל יותר ובמשקל
  מתאים וטוב. כך הגולשים בפורטל הם המרוויחים הגדולים ונהנים מחיפוש קל ואיכותי של עיסוי וספא בכל הארץ.

  ניתן למצוא כחלק משירותי ליווי ודירות דיסקרטיות, עיסוי ארוטי ברחבי
  הארץ. הטיפולים הניתנים במקום כוללים מגוון עיסויים וטיפולי יופי, בהם עיסוי בארבע ידיים, עיסוי באבנים חמות ואמבט שמנים וחלב.
  באולם המקורה של נווה מדבר בנויות שלוש
  בריכות מדורגות, ג’קוזי ובריכת פעוטות (שיכולה להפוך
  לבריכת שמנים לקבוצות).

  Have a look aat my site :: https://jhahanadas.com/categor/Discreet-apartments-in-Haifa.php

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *