TRUST 2

TRUST 2

Så er jeg gået i gang med 2. maleri i serien TRUST. Jeg glæder mig altid helt vildt til at starte på noget nyt. Jeg kan som regel mærke og se, i løbet af de første par timers arbejde om det bliver godt. Hvis jeg ikke er en del af maleriet og har en god følelse i maven, er der kun en ting at gøre. Det er at male det over og starte på et nyt motiv. Aldrig kan det betale sig at fedte rundt i noget der ikke føles rigtigt.

Jeg kommer desværre ofte til at fedte rundt i det, hvis jeg nægter at mærke signalerne i maven. Simpelthen fordi jeg ikke orker at starte forfra. Det kan være rigtig mange timers arbejde der er gået “tabt”. Dog ser jeg det ikke længere som et tab, men som en læring, og en træning. Det er vigtigt at mærke efter fra starten, hvis ikke det føles rigtigt, så PYT…

Mit mål med TRUST serien

Mit mål med serien TRUST er at fremme et udtryk af kærlighed og tillid mellem 2 levende væsner. Min egentlige tanke og min erfaring siger mig at vi kun kan have 100% tillid til os selv.

Der kommer det skønne kærlige væsen ind i billedet, uanset hvad det er for et væsen kan du trygt skabe et bånd af tillid uden ord mellem jer. Ikke noget dyr i verden vil gøre dig ondt med vilje, med mindre du er dens føde, ellers bringer den i fare…

Ny udfordring

Særligt har jeg set frem til at skulle male leoparden. Jeg har ikke så meget erfaring med at male dyr med pels, men det ser tilsyneladende ikke så tosset ud, dog er det kun den spæde start, jeg har laaaaang vej endnu. Min største udfordring er at få det lidt menneskelige udtryk frem i leopardens øjne, der gerne skal udtrykke den store tillid og kærlighed den har til sit menneske, sin bedste ven.

Det er mig som kunstner der bestemmer

Jeg må da lige tilføje at, som kunstner har jeg mulighed for at skabe min helt egen race. I min verden kan en lyserød leopard aldrig finde på at æde sin bedste ven.

Trust 2
TRUST 2 · 80 X 80 cm

TRUST 1

Det første værk i serien TRUST har jeg skrevet lidt om i et blog indlæg som kan læses HER

Selvforkælelse hos STELLING

Hvis jeg rigtig skal forkæle mig selv med lækre kunstartikler, så tager jeg et smut til Århus. Hos Stelling finder jeg rigtig meget inspiration til nye materialer. Jeg kommer altid hjem med meget mere end jeg havde planlagt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *