Super messeweekend i Horsens…

Efter at have reflekteret på weekendens begivenhed, Rotary Kunstmesse i Horsens på Leanmark, kan jeg kun bekræfte at det altid giver mig en masse godt med hjem. Super gode snakke med andre kunstnere og nye bekendtskaber, det gjorde jeg også denne gang. Jeg mødte bla. to skønne kreative kvinder Marianne Aas Thorsen og Birthe Vanting der fælles har firmaet BY YPPERST som er kendt for “Klovnekrogen”… Kunst og design i ét. Fantastisk idé som både er funktionelt og dekorere et hvert hjem…

Klovne krogen

Klovn

Min egen stand på messen som blev beundret af mange – skønt og tak til alle som var forbi og hilste på!
Jane Andersen´s stand

Jane Andersen stand

Mit maleri med den sorte grafiske guldsmed skabte stor beundring, det gjorde mig rigtig glad og det giver altid “blod på tanden” når jeg mærker at jeg kan begejstre beskueren 🙂
Sort Guldsmed 110X110 cm

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *