Gaven til kæresten

GAVEN TIL KÆRESTEN


Hvad gør jeg lige her? Gaven til kæresten og så på hans 50 års fødselsdag…

Jeg var i syv sind, hvad dælen skulle gaven til kæresten min være, og så på hans 50 års fødselsdag. Mit mål var jo bare at gøre ham glad. At vi skulle have en fantastisk dag, ligesom han ønskede sig den skulle være. Han manglede jo ikke noget. Jeg er total i mod at give gaver som man bestemt ikke mangler. At runde 50 år er noget særligt, så jeg havde også en følelse af at det skulle være noget helt særligt.

Jeg besluttede at jeg ville male et maleri af ham og jeg. Det vidste jeg med sikkerhed at han ville elske.

Det gav god mening med lige netop dette foto. Det blev taget den dag jeg havde 4 års mærkedag som ædru og vi var i Esbjerg til AA konvent sammen med Søs. Det var Søs der tog billedet, foran de 4 hvide mænd ved Esbjerg strand, solen skinnede fra en skyfri himmel, det var virkelig romantisk, og et moment JEG aldrig vil glemme.

Kysset
Kysset

Jeg malede i alt hemmelighed, og nød processen MAX. Det var en smule grænseoverskridende at male mig selv i denne her situation, men jeg havde en klar fornemmelse at modtageren ville blive lykkelig.

Og det blev han. Han var i den grad overrasket, han havde ikke haft den mindste mistanke. Det var fedt at se hans glæde da han pakkede op. Nu har Kim ikke svært ved at vise sin begejstring, og jeg ville ønske jeg kunne have filmen ham, men det forbliver privat. I hvert fald var det, det helt rigtige valg af gave som vil følge ham og jeg resten af vores liv. Det er et smukt minde vi vil betragte hver dag. FEDT at jeg gjorde det…

Gaven til kæresten min
Gaven til kæresten min

Jeg køber de fleste af mine malerartikler hos farve og lak i Silkeborg. Her finder jeg den aller bedste service. STORT UDVALG I KUNSTARTIKLER HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *