Art Herning på en kold søndag

Et besøg på Art Herning i dag og en visuel
forelskelse.

Stort set en skøn kunstmesse med rigtig mange professionelle og interessante kunstnere, men der vil altid være nogle der gør større indtryk end andre. Jeg bliver meget mæt når jeg møder SÅ meget kunst et sted, og det er først på turen hjem jeg kan sortere…

I dag er der tre kunstnere der virkelig har gjort indtryk og som jeg ikke kan få ud af mit hoved wauw! Og helt klart har jeg forelsket mig i Steen Larsen’s værker. Her var jeg ved at falde helt på halen. Jeg blev helt væltet omkuld da kom ind på Galleri NB’s stand og oplevede Steen Larsen’s værker. Kærlighed ved første blik, og jeg ville ønske at jeg kunne tage et af dem med mig hjem…
Steen’s farvevalg giver mig stor inspiration til egne værker pt.

Steen Larsen

Mit første møde med Steen Larsen’s værker var på Silkeborg Bad for 1 1/2 år siden – også her var jeg helt solgt!
Sabine Beyerie
Kunstneren Sabine Beyerie gjorde også et positivt indtryk på mig. En tysk maler, bosat i Berlin.
Hendes malerier er drømmeagtige, nærmest surrealistiske scener, som er fortællinger, selvom mennesker for det meste er fraværende.
Også hende var repræsenteret hos Galleri NB.

Sabine Beyerle

Morten Schelde
Den sidste jeg husker meget tydeligt var Morten Schelde’s tegninger på papir. Morten tager os med ind i et rum hvor lyset har den fulde opmærksomhed og jeg drages af stilhed og tomhed. Streg på streg og et enkelt farvevalg – det er kunst… Værkerne var at finde på Galleri Susanne Ottesen’s stand.

Morten Schelde

Nu mærker jeg kreativiteten kommer sammen med den ventede snestorm – jeg må i gang…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *